Un arădean „s-a jucat cu focul”. Pompierii au intervenit la un apel FALS, iar pentru o misiune cu un posibil ÎNECAT în Arad a venit un echipaj din Vladimirescu

Un arădean „s-a jucat cu focul”. Pompierii au intervenit la un apel FALS, iar pentru o misiune cu un posibil ÎNECAT în Arad a venit un echipaj din Vladimirescu

Un arădean a sunat la 112 raportând un incediu. Pompierii ajunși la fața locului au descoperit că era vorba de un apel fals. În același timp, a fost necesară intervenția echipajului din Vladimirescu pentru o misiune de căutare a unei victime posibil înecate, în Arad.

Astăzi la ora 13.30, un bărbat a apelat SNAU 112 anunțând un incendiu generalizat la o casă pe strada Ana Ipătescu din municipiul Arad, infromează ISU Arad.

Dispeceratul ISU a alocat la caz 2 autospeciale se stingere, 1 autospecială SMURD, o autospecială de primă intervenție și comandă, 2 ofițeri și 10 subofițeri. Doar că, sosite la fața locului pompierii nu ai găsit nici un incendiu. A fost verificată toată strada, s-a sunat la toate porțile caselor.

Mai mult decât atât, pentru că în același timp a fost anunțat un posibil înecat misiune de căutare ce se desfășoară și acum, a fost chemat în baza de la Arad echipajul de stingere de la Punctul de Lucru din Vladimirescu.

„Oameni buni, noi suntem aici 24/24 pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, apelarea numărului unic de urgență trebuie făcută doar în caz de urgență. În timpul în care 4 echipaje se deplasează la o alertă falsă alți semeni de ai noștri pot avea nevoie de ajutor, iar noi să nu putem răspunde solicitări pentru că nu mai avem forțe disponibile”, spun reprezentanții ISU Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.