Un asistent medical a VIOLAT mai multe FETIȚE, într-o TABĂRĂ!

Un asistent medical a VIOLAT mai multe FETIȚE, într-o TABĂRĂ!

Asistentul medical este acuzat că a violat și a agresat sexual mai multe fete cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani care se aflau într-o tabără.

Magistrații Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului, care este acuzat că a violat două fetițe și a agresat sexual alte două.
Asistentul a fost arestat vineri seară pentu mai multe investigații.

Decizia instanței nu este definitivă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-șef Liviu Naghi, declara că bărbatul, în vârstă de 56 de ani, originar din Bucureşti, a fost dus la audieri, vineri, iar ulterior a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzațiile de agresiune sexuală şi viol.

Conform sursei citate, împotriva bărbatului au depus plângeri părinţii a patru fete cu vârste între 9 şi 14 ani, însă se pare că numărul victimelor este mult mai mare.

Bărbatul este asistent medical, fără a fi angajat în vreo unitate sanitară, iar în perioada verii el fusese angajat să acorde asistență medicală copiilor dintr-o tabără de la Râşnov.

În 8 august, directorul taberei a depus o sesizare la Poliţie prin care reclama că mai multe fetiţe sub 13 ani s-au plâns că ar fi fost atinse în zone intime de către asistentul medical, iar ulterior la Poliţia Râşnov au fost înregistrate alte trei plângeri din partea părinţilor unor fetițe care au fost în tabăra respectivă.

Sursa: ziare.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.