Un avion al unei companii low-cost, plin cu ROMÂNI, a fost nevoit să ATERIZEZE DE URGENȚĂ! Ce s-a întâmplat

Un avion al unei companii low-cost, plin cu ROMÂNI, a fost nevoit să ATERIZEZE DE URGENȚĂ! Ce s-a întâmplat

Pasagerii unui avion al companiei Blue Air au trecut prin clipe de coșmar, după ce aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgență.

Avionul, un Boeing 737-800, cu destinația Dublin, a decolat de la Cluj în condiții normale, iar după o oră de zbor comandantul a solicitat aterizarea pe cel mai apropiat aeroport, din cauza unei posibile depresurizări a cabinei.

Pasagerii au folosit măștile de oxigen potrivit indicațiilor primite, iar aeronava a aterizat în condiții de siguranță pe aeroportul din Bratislava.

„Aeronava tip Boeing 737-800 ce opera zborul 0B3755, pe ruta Cluj – Dublin, a decolat conform orarului de zbor la ora 10.10 (ora României), iar după aproximativ o oră de zbor comandantul a solicitat aterizarea pe cel mai apropiat aeroport, pentru efectuarea de verificări suplimentare. Astfel, în jurul orei 11.40, aeronava a aterizat în condiții normale pe Aeroportul Bratislava (Slovacia). Decizia comandatului a fost luată ca măsură de precauție, în urma activării unor senzori la bordul avionului YR-BMP, care au indicat o posibilă depresurizare a cabinei. Echipajul a informat pasagerii cu privire la această situație și au activat măștile de oxigen conform procedurilor standard. Aceștia au fost cooperanți cu personalul navigant. La această oră, compania Blue Air pregătește o altă aeronavă cu echipaj care să preia pasagerii și să-i transporte către destinația lor. De asemenea, compania le asigură asistență și refreshments (mâncare și băuturi). Situația nu a pus în niciun moment în pericol securitatea pasagerilor sau a echipajului. Urmează ca imediat după finalizarea debarcării pasagerilor aeronava să fie supusă verificărilor tehnice”, spun reprezentanții companiei într-un comunicat de presă.

Foto: arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.