UPDATE/ Un avion în flăcări s-ar fi prăbușit în urmă cu puțin timp. Planul roșu de intervenție a fost ACTIVAT (VIDEO)

UPDATE/ Un avion în flăcări s-ar fi prăbușit în urmă cu puțin timp. Planul roșu de intervenție a fost ACTIVAT (VIDEO)

În județul Iași a fost activat, joi seara, planul roşu de intervenţie în urma unui apel primit la 112 de la un bărbat care susținea că a văzut un avion cu flăcări la motoare care s-ar fi prăbuşit în zona localităţilor Prisecani şi Osoi, scrie Realitatea.net.

În urma apelului 112, mai multe echipaje de intervenție s-au deplasat acolo, dar prefectul din Iași a menționat că semnalarea primită nu a fost confirmată deocamdată.

„Este un apel primit la ora 22:45. Cetăţeanul spunea că e în zona Prisecani – Osoi. Acum verificăm dacă se confirmă. Obligatoriu, de la preluarea acestui anunţ am intrat sub cod roşu”, a menţionat prefectul Marian Şerbescu, citat de agerpres.ro. 

UPDATE 1/ Conform unui reprezentant al SMURD Iași, alte două persoane, din localități diferite, susțin că au văzut avionul semnalat la 112.

UPDATE 2/ Codul roşu de intervenţie a încetat, după mai bine de două ore şi jumătate de căutări
Autorităţile susţin că este posibil ca persoanele care susțin că au văzut un avion în flăcări să fi fost induse în eroare de luminile de semnalizare pe timp de noapte ale unei aeronave ce urma să aterizeze pe aeroportul din Iaşi.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.