Un bărbat a rănit un polițist local după ce a vandalizat mai multe mașini și a forțat ușa sediului Serviciului de Medicină Legală

Un bărbat a rănit un polițist local după ce a vandalizat mai multe mașini și a forțat ușa sediului Serviciului de Medicină Legală

Un scandal ce a avut loc în apropierea Centrului de Transfuzii Sanguine s-a terminat cu rănirea unui polițist local.

Incidentul a avut loc marți seara. La ora 20.15 la dispeceratul Poliției Locale a fost primită o sesizare telefonică privind tulburarea ordinii și liniștii publice în proximitatea Centrului de Transfuzii Sanguine. Echipajul sosit de urgență la fața locului a constatat că situația era chiar mai serioasă. Un bărbat încercase să forțeze ușa Serviciului de Medicină Legală după care s-a deplasat în vecinătate unde a spart geamul portierei unui autoturism Dacia Logan, sustrăgând o trotinetă.

De acolo, a fugit în curtea campusului Universității  de Vest „Vasile Goldiș”, unde a spart geamurile de pe partea dreaptă și luneta unui autoturism Honda și s-a manifestat violent la adresa a doi cetățeni chiar în momentul în care au intervenit polițiștii locali.

Individul i-a atacat și pe aceștia folosind ca armă trotineta sustrasă din mașina pe care tocmai o vandalizase. Până a fost imobilizat, a reușit să-l rănească la mână și la cot pe unul dintre membrii echipajului de ordine publică.

Bărbatul, identificat rapid drept L.A., un vechi client al poliției locale, a fost sancționat în mod repetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta a fost încătușat și predat pe bază de proces verbal unui echipaj al Poliției Municipiului Arad, chemat la fața locului de polițiștii locali.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.