Un bărbat BĂUT a intrat cu BMW-ul prin perete, în CAMERA COPIILOR! (GALERIE FOTO)

Un bărbat BĂUT a intrat cu BMW-ul prin perete, în CAMERA COPIILOR! (GALERIE FOTO)

Un accident ieşit din comun a avut loc aseară, la Curtici, unde un bărbat care a consumat alcool a scăpat maşina de sub control şi a intrat cu ea într-o casă.

Deşi bărbatul susţine că maşina nu avea viteză mare, BMW-ul a trecut prin perete şi a intrat cu partea din faţă chiar în camera copiilor familiei care locuieşte în casa respectivă, distrugând mobila şi afectând structura de rezistenţă a imobilului.

Spre norocul lor, copiii nu se aflau acasă, fiind plecaţi în vacanţă. Acasă era doar bunica acestora, şocată de cele întâmplate.

Bărbatul care a condus BMW-ul susţine că nu a consumat decât o bere. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru efectuarea analizelor de sânge.

Foto: Alex Băltean

  1. Volanul pe dreapta spune totul.

    Raspunde
  2. asta a avut cel putin 80 la ora prin localitate. si vreo sase beri la bord :)))

    Raspunde
  3. 80 km la ora tu vezi ce scri pe putin 150 daca a intrat cu ia in halul ala si nu conteaza volanul un sofer adevarat conduce cu volanul pe mijloc da ghertoi de azi habar nu au sa mearga pe jos dar cu BMW muriti de foame saraciilor dar va dati in BMW

    Raspunde
  4. 2 spaleti la geam inseamna structura de rezistenta?? da ce geamu ii portant sau peretii sunt portanti.mai studiati arhitectura baaa. si o casa din vaiuga si daca dai cu capu in ea se sparge. la peretele ala ii trebe doar 2 stalpisori unde ii geamu si un boiandrug si gata peretele. Auzi bah maximilian daca u ai un C++at de logan sau caruta si tii ciuda taci dreq din gura. Habar n-ai ce inseamna e39. e39 este facut pentru comfort nu este un bolid de curse. da este adevarat ca este puternica dar sa ne uitam si la cocalarii de la mall-uri care merg in trrening cu bmw mananca seminte si baga Salam la maxx. Ca le cumpara taticu masina si nici nu stiu ce inseamna sa ai bataturi in mana sa lucrii pentru ceva.Un cocalar intre 17 si 28 de ani fuge de la accident un OM isi asuma responsabilitatea.

    Raspunde
  5. Pai cum naiba sa fuga daca respectivu(care a condus masina) era mort de beat. :))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.