Un bărbat și-a amenințat familia cu ranga și a aruncat cu obiecte înspre oamenii legii

Un bărbat și-a amenințat familia cu ranga și a aruncat cu obiecte înspre oamenii legii

Un bărbat din Săvârșin este cercetat pentru ultraj. Acesta a fost reținut de polițiști și ulterior arestat preventiv.

În după amiaza zilei de 10 aprilie, în jurul orei 17.20, o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist al Secției 8 Rurală Săvârșin și un jandarm a fost solicitată, prin S.N.U.A U. 112, să intervină pentru aplanarea unui scandal în familie, la o adresă de pe raza localității Căprioara.

La fața locului, a fost identificat un bărbat de 48 de ani, din Săvârșin, care, fiind sub influența alcoolului, a spart un geam, și cu o rangă metalică își amenința membrii familiei cu acte de violență. Acesta nu s-a supus somațiilor organelor de ordine, proferând amenințări și aruncând cu diverse obiecte înspre agentul de poliție și jandarm, fără a-i răni.

Bărbatul a fost imobilizat și reținut pentru 24 de ore, fiindu-i întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, pe numele bărbatului fiind emis un mandat de arestare preventivă, de magistrații Judecătoriei Lipova.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.