Un candidat la Primărie RENUNȚĂ la PARTID și merge INDEPENDENT

Un candidat la Primărie RENUNȚĂ la PARTID și merge INDEPENDENT

La doar câteva săptămâni după ce un partid și-a anunțat candidatul pentru „bătălia” alegerilor locale, acesta a luat decizia de a „merge” independent în acestă luptă.

Este vorba despre Silviu Dascăl, care a fost desemnat inițial candidatul la alegerile locale din partea Alianței Național Țărănistă (ANȚ), însă acesta a anunțat în timpul zilei de ieri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că va continua demersurile sale politice din postura de independent.

Mesajul candidatului, în care a anunțat despărțirea sa de partid pentru lupta în alegerile locale:

Dragii mei prieteni, am luat decizia de a continua demersurile mele politice din postura de independent. Nu doresc să comentez în nici un fel motivele acestei decizii și am să vă rog să îmi respectați această dorință a mea. Vă rog să îmi permiteți o scurtă perioadă în care să vă prezint programul meu politic și proiectele cu care am de gând să mă prezint în fața voastră. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur de respectul meu reciproc”.

Silviu Dascăl este cunoscut pentru acțiunile sale caritabile dar și pentru implicarea sa în problemele privind administrația locală, participând activ la dezbateri publice.

https://www.facebook.com/taranistarad/posts/168238508149829

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.