Un computer tomograf, în valoare de aproape 3 milioane de lei, a ajuns la Spitalul Județean Arad

Un computer tomograf, în valoare de aproape 3 milioane de lei, a ajuns la Spitalul Județean Arad

Computerul tomograf, achiziționat de Consiliul Județean Arad prin accesarea de fonduri europene, a ajuns la Spitalul Clinic județean de Urgență Arad.

Este vorba despre un CT de tip multislice, cu 128 slice-uri, aparat ce va fi într-un spațiu special amenajat, din fondurile proprii ale Consiliului Județean Arad, în cadrul clădirii ambulatorului, parter (clădirea C3). Valoarea acestuia este de 2.700.000 lei. Este al treilea computer tomograf achiziționat de Consiliul Județean, de la preluarea spitalului, în anul 2010.

„Strategia Consiliului Judeţean Arad este centrată pe rezolvarea problemelor comunităţii în domeniul infrastructurii sănătăţii. Avem nevoie cu toţii de un spital cu nivel înalt de dotare, care să asigure furnizarea serviciilor medicale cu grad mare de complexitate, atât în interesul pacienţilor, cât al corpului medical. Concret, de la preluarea în administrare a spitalului, în perioada 2010- martie 2022, Consiliul Judeţean Arad a investit în domeniul medical 171.500.000,00 lei și nu ne vom opri aici. Acest nou computer tomograf este de reală necesitate și răspunde solicitărilor pacienților de realizare a acestor investigații medicale”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.