Iată cum poți scăpa de AGLOMERAȚIA din Arad. Diminețile sunt HORROR. Trebuie să urmezi niște pași simpli

Iată cum poți scăpa de AGLOMERAȚIA din Arad. Diminețile sunt HORROR. Trebuie să urmezi niște pași simpli

Bogdan Boca a propus municipalității aderarea la proiectul Waze Connected Citizens (Cetățeni Conectați).

„Acest proiect propune un schimb de informații între utilizatorii Waze, care sunt în acest moment aproximativ 1.5 milioane la nivel național și câteva sute de mii în zona de vest a țării. Are ca scop îmbunătățirea condițiilor de trafic prin aplicația online care le permite utilizatorilor să vadă în timp real lucrările pe anumite artere, drumurile închise din cauza unor evenimente sau lucrări de infrastructură, modificări în sistematizarea circulației (implementare de sensuri unic, modificări de sensuri unice etc) și multe altele“, a declarat Bogdan Boca.

Momentan puteți descărca aplicația Waze de AICI, iar dacă municipalitatea va accepta propunerea, programul iți va spune în timp real pe ce străzi sunt lucrări/trafic restricționat și muți alți factori care duc la aglomerare.

„Municipalitatea va furniza informațiile și datele necesare cu privire la arterele închise, lucrările în stadiu de execuție, astfel încât această platformă online să le faciliteze arădenilor și vizitatorilor rute alternative de parcurgere a traseului dorit. Această inițiativă face parte din dorința noastră de a transforma Aradul într-un SmartCity din punct de vedere tehnologic“, a mai spus Bogdan Boca.

„Trăim într-un oraș care se află într-o perpetuă dezvoltare, în care tot mai mulți cetățeni utilizează aplicații mobile pentru diverse acțiuni și/sau facilități și mi se pare firesc ca administrația Aradului să le pună la dispoziție acestora platformele necesare pentru a-și desfășura activitatea cotidiană”, a declarat consilierul PNL, Bogdan Boca.

Mai multe detalii despre integrarea Aradului în această aplicație: https://www.waze.com/ro/ccp

  1. Du-te si dati pace sa nu zic altceva.Orice aradean stie unde sunt blocajele la orele de varf si oricum nu ai pe unde sa le ocolesti.Va treziti vorbind in loc sa gasiti solutii reale.

    Raspunde
  2. domnu consilier a rezolvat tot ce era de rezolvat in arad si acum ne face recomandari ce aplicatii sa folosim, bine ca esti platit sa faci recomandari cetatenilor, esti de real folos, ce neam face fara tine Bogdan B.? in caz ca nu stii dar in Oradea sa construit centura cu 2benzi pe sens, voi nu sunteti in stare sa faceti centura de sud asa cum v-ati laudat

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.