Un consilier solicită întrunirea DE URGENŢĂ a Consiliului Local Municipal, în cazul podului rupt de la Insula Mureş

Un consilier solicită întrunirea DE URGENŢĂ a Consiliului Local Municipal, în cazul podului rupt de la Insula Mureş

Cazul de la Insula Mureş, care a rămas parţial izolată la sfârşitul acestei săptămâni din cauza unui copac adus de ape ce a rupt podul de acces, bagă în şedinţă Consiliul Local Municipal.

Astfel, consilierul Marin Lupaș solicită o ședință de urgență a CLM pe tema podului rupt. Lupaș făcuse în luna aprilie un amendament la bugetul local, în urma căruia urmau să înceapă lucrările la un nou pod pentru acces pietonal către insula Mureș. La momentul respectiv, consilierii PNL au respins propunerea.

35.000 de lei nu au vrut consilierii PNL să aloce pentru studiul fezabilitate a unei pasarele pietonale pentru accesul la Trei Insule. Duminică seara era să se întâmple o tragedie. Podul de pontoane s-a rupt iar, în timp ce-l traversau mai mulţi oameni! Reprezentanţii PNL Arad continuă aruncatul banilor pe festivisme şi pe campania electorală. Solicit convocarea unei şedinţe de consiliu cât mai urgent, pentru alocarea banilor necesari investiţiei pentru această zonă specială din municipiu unde mulţi arădeni îşi regăsesc oaza de linişte. Consider că este necesară şi convocarea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul căreia să se găsească cea mai bună soluţie pentru ca arădenii să ajungă în siguranţă la casele lor de pe insulă”, a declarat Marin Lupaş.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.