Un contrabandist a reușit să fugă „de sub nasul” polițiștilor, în timp ce era legitimat

Un contrabandist a reușit să fugă „de sub nasul” polițiștilor, în timp ce era legitimat

Șoferul unui autocamion în care se aflau sute de baxuri cu țăgări de contrabandă a reușit să fugă de „sub nasul” polițiștilor, în timp ce aceștia îl legitimau.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în dimineața zilei de 24 mai, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Mândruloc, un autocamion în cuplu cu semiremorcă. În momentul legitimării, șoferul autotrenului a fugit de la fața locului, polițiștii nereușind să-l prindă.

Autotrenul a fost transportat în incinta unui operator economic. Existând suspiciuni cu privire la bunurile transportate, au fost solicitați polițiștii Serviciului de Investigate a Criminalității Economice, fiind descărcați 14 europaleți care, aparent, conțineau borcane de sticlă.

„După îndepărtarea borcanelor, așezate pe partea exterioară a europaleților, au fost găsite 323.298 de pachete (6.465.960 fire) de țigări de contrabandă, netimbrate. Întreaga cantitate de țigarete precum și mijlocul de transport au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Au fost ridicate de la fața ocolului și alte bunuri de interes precum și urme papilare. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Șoferul autcamionului nu a fost încă identifcat și prins.

Foto prima pagină: Arhivă, rol ilustrativ.

Foto/video text: IPJ Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.