Un copil de 4 ani şi bunica sa sunt în PERICOL DE MOARTE! Căsuţa în care locuiesc stă să se prăbuşească peste ei

Un copil de 4 ani şi bunica sa sunt în PERICOL DE MOARTE! Căsuţa în care locuiesc stă să se prăbuşească peste ei

Părăsit de toţi cu excepţia bunicii, un copil de 4 ani trăieşte în condiţii inumane, extrem de periculoase, la numai câţiva kilometri de Arad.

Povestea lui este una extrem de tristă şi a fost făcută publică pe Facebook de oameni inimoşi care i-au întins o mână şi – în acelaşi timp – i-au oferit o şansă micuţului. Denis locuieşte într-o căsuţă al cărei tavan stă să se prăbuşească peste el şi peste bunica sa. Cei doi mai au multe alte necazuri, desigur, dar un acoperiş deasupra capului ar fi ceva nemaipomenit pentru ei.

Solidari, mulţi dintre cei care au aflat trista poveste au pus mână de la mână, astfel încât acum se construieşte fundaţia casei lui Denis. Foarte important: Acum toţi putem contribui la asta (detalii, mai jos!). Şi nu numai la asta. Cazuri ca şi cel al lui Denis sunt peste tot, inclusiv în cartierele sărace ale Aradului. Mulţi copii şi bătrâni au nevoie de ajutor. De o mică şansă în viaţă. Haideţi să le-o oferim!

Săptămâna asta lucrăm la fundația casei lui Denis. Denis e un copil de 4 ani, copil al cărui loc de joacă este…un…

Publicată de Arpi Nistor pe 2 Aprilie 2018

  1. […] dovedit că n-am exagerat cu nimic atunci când am afirmat, în urmă cu câteva zile, că un băieţel de 4 ani şi bunica lui sunt în mare pericol, din cauza faptului că tavanul căsuţei în care locuiesc stă să cadă peste […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.