Un cunoscut antreprenor arădean vrea să devină primarul Aradului

Un cunoscut antreprenor arădean vrea să devină primarul Aradului

Un cunoscut antreprenor arădean a anunțat că va candida la funcția de primar al Aradului.

PUSL Arad și-a anunțat candidații pentru funcțiile de primar al municipiului și președinte al Consiliului Județean Arad.

Partidul Umanist Social Liberal a decis în cadrul ședinței Biroului Executiv ce a avut loc vineri, 3 noiembrie, candidații pentru funcția de primar al Aradului, respectiv cea de președinte al Consiliului Județean Arad.

Astfel, candidatul pentru primăria Aradului este Dan Tudor Cotuna, cunoscut antreprenor arădean, care și-a construit și consolidat propria sa afacere. Acesta are, potrivit reprezentanților PUSL Arad, marea calitate de a coagula oameni de calitate în jurul său.

„Venim cu un proiect integrat pentru îmbunătățirea modului de coexistența a concitadinilor noștri. Principalele axe fiind confortul urban, traficul rutier, utilități,  turism și nu în ultimul rând siguranță cetățeanului”, precizează Dan Tudor Cotuna.

Pentru candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Arad, PUSL l-a desemnat pe Florin Dorin Doroțiu. „Licențiat în Științe Juridice, Florin Dorin Doroțiu este un tânăr antreprenor care pe lângă faptul că a reușit prin muncă să impună brand-uri de succes în Arad, are avantajul tinereții, determinarea și forța de a lupta pentru județul Arad”, menționează reprezentanții PUSL Arad.

„Am luat o decizie importantă și împreună cu colegii mei de la filiala PER Arad am intrat într-o nou etapă a vieții noastre. Acum suntem cu toții în familia Umanistă, suntem cu toții membri ai PUSL. Cred cu tărie că fiecare român, fiecare locuitor al județului merită să aibă un cuvânt de spus în deciziile care îl privesc, iar factorul politic trebuie să lucreze pentru a spori participarea cetățeanului la toate nivelurile de guvernare, locală sau centrală”, a declarat Florin Dorin Doroțiu.

Președinte PUSL Arad, Lia Ardelean îi îndeamnă pe arădeni să-i asculte pe cei doi candidați, să le urmărească proiectele pentru municipiu și județ și să le dea șansa de a performa în pozițiile propuse.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.