Un deputat arădean solicită președintelui CNI sa facă LUMINĂ în cazul stadionului UTA

Un deputat arădean solicită președintelui CNI sa facă LUMINĂ în cazul stadionului UTA

Deputatul social-democrat de Arad, Adrian Todor, a solicitat președintelui Companiei Naționale de Investiții, Manuela Irina Pătrășcoiu, precizări cu privire la investiția pe care CNI urmează să o deruleze la stadionul UTA.

Solicitarea deputatului Adrian Todor vine ca urmare a declarațiilor viceprimarului Călin Bibarț, care acuza CNI că a sistat finanțarea pentru stadionul UTA.

„Viceprimarul municipiul Arad, Călin Bibarț, a lansat public o serie de acuzații la adresa Companiei Naționale de Investiții, susținând faptul că Aradul a pierdut finanțarea pentru obiectivele de investiții «Modernizare instalaţie de nocturnă şi alimentare cu energie electrică la Stadionul UTA» şi «Lucrări de amenajare gazon, instalaţie de încălzire şi instalaţie irigare Stadionul UTA». Mai mult, Primăria Arad a organizat o licitație pentru realizarea gazonului pe stadionul UTA și a încheiat un contract în acest sens cu o societate din Giurgiu. Vă rog să-mi comunicați dacă CNI a sistat finanțarea pentru cele două obiective menționate mai sus, iar dacă da, care sunt motivele pentru care stadionul UTA nu mai beneficiază de fondurile respective din partea Companiei Naționale de Investiții. De asemenea, CNI are în derulare un al doilea proiect important în municipiul Arad, noul bazin de polo, care este așteptat de arădeni de aproape doi ani, termenul de finalizare a proiectului fiind în decembrie 2016. Vă rog să-mi comunicați când se va finaliza această investiție și motivele pentru s-au înregistrat întârzieri de aproape doi ani“, se arată în solicitarea oficială depusă de deputatul Adrian Todor.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.