Un drum județean din Arad va fi modernizat după 40 de ani de nepăsare

Un drum județean din Arad va fi modernizat după 40 de ani de nepăsare

Nu mai puțin de 40 de ani a avut de așteptat drumul dintre Dezna și Dieci, perioadă în care la cârma județului s-au perindat politicieni din tot spectrul politic, pentru a fi modernizat.

Astfel, Consiliul Județean Arad a aprobat în cadrul ședinței ordinare de miercuri alocarea fondurilor pentru modernizarea drumului DJ 792E Dieci – Dezna, în urma aprobării documentației DALI. Tronsul are lungimea de 11,3 kilometri iar lucrarea va fi executată din fonduri proprii ale Consiliului Județean Arad.

„După Gurahonț – Dieci – Buteni, urmează să modernizăm și drumul județean Dieci – Dezna, deoarece ne dorim să dezvoltăm uniform legăturile între localități. Prin acest drum, scurtăm distanța dintre Valea Mureșului și Moneasa cu aproximativ 25 de kilometri, pe ruta Julița – Mădrigești – Gurahonț – Dieci – Moneasa”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

De remarcat, că pe tronsonul Dieci – Dezna nu s-a intervenit de 40 de ani decât pentru întreținere și mici reparații. Potrivit lui Sergiu Bîlcea, urmează procedura de licitație iar lucrările vor demara anul viitor.

  1. Ma fratilor dar nu apartine de consiliul judetean!!!!????Cine sa-l faca?Nu suntem naivi sa nu intelegem ca ori ce neputinta a domnului Bilcea da vina pe ori ce partid numai ei care iau bani si sunt platiti sa sa faca aceste lucruri nu sunt de vina!!!Ati inceput campania electorala!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.