VIDEO/ Un drum județean s-a transformat într-un pârâu. Ce spun cetățenii despre Cionca și Pistru. Dar despre nașul Falcă

VIDEO/ Un drum județean s-a transformat într-un pârâu. Ce spun cetățenii despre Cionca și Pistru. Dar despre nașul Falcă

De când cu Youtube și, mai ales, cu Facebook, oricine își poate exprima public, mult mai ușor, nemulțumirile.

O fac și cetățenii din Ignești, Minead și Buhani, care prin intermediul lui Dorel Toader au postat un scurt videoclip din care reiese starea jalnică în care se găsește un drum județean. Este vorba despre drumul care face legătura între cele trei localități, care pe alocuri s-a transformat într-un adevărat pârâu.

Videoclipul este însoțit de următorul comentariu:
„Este drum județean sau comunal ?
Fostul primar zicea că e județean !!
Consiliul județean știe ?
Domnul Pistru vine pe la biserici după voturi !
Domnul Palcu Ovidiu care se ocupă cu întreținerea drumului nu a trecut pe aici să vadă starea drumului! Trimite o dată la un an câte un tracker cu balast! Și acel balast treb împrăștiat de către săteni!
Oare cine beneficiaza de fondurile pentru întretinerea acestui drum?
Nașul dânsului, Falcă si cu dânsul?
Pe comuna Ignești avem un primar bun și o echipă foarte bună la Consiliul local!
Dar nu avem sprijin de la Consiliul Județean {din partea domnului Cioanca care e presedinte al Consiliului Județean Arad pe care l am votat din suflet} !!”

De remarcat, că drumul respectiv este un fost drum comunal, preluat de Consiliul Județean și devenind, astfel, drum județean.

  1. isi bat joc de noi si de masinile noastre. nu merita nici sa le spui oameni

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.