Un fermier din Arad acuză o instituție a statului că i-a cauzat un prejudiciu uriaș

Un fermier din Arad acuză o instituție a statului că i-a cauzat un prejudiciu uriaș

George Bădoiu, un fermier din județul Arad, acuză o instituție a statului că i-a cauzat un prejudiciu uriaș.

Instituția arătată cu degetul este Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Arad, despre ai cărei angajați Bădoiu afirmă că i-au produs un prejudiciu uriaș ca urmare a constatărilor efectuate pe teren și a diminuării, în consecință, a subvenției pe care acesta ar fi trebuit să o încaseze.

George Bădoiu, care este președintele asociației Unirea Fermierilor, ne-a umplut, efectiv, căsuța de e-mail a redacției cu documentele transmise care, susține el, dovedesc reaua credință a inspectorilor APIA care i-au verificat suprafețele de teren. (Documentele primite le putem pune, oricând, la dispoziția oricărui organ de control care va dori să facă lumină în acest caz.)

Iar situația incriminată nu e de ieri, de azi, ci se întinde pe ani în urmă.

Exasperat de ceea ce i s-a întâmplat, George Bădoiu a făcut, anul trecut, inclusiv o plângere penală la Parchetul European împotriva funcționarilor APIA Arad. Despre aceștia, Bădoiu susține că „m-au prejudiciat cu suma pe care trebuia să o încasez în campaniile 2020 și 2021 în cuantum total de 648.669,24 lei.

Între timp, Georghe Bădoiu a solicitat un supracontrol de la București, care să verifice activitatea APIA Arad în cazul său, dar a fost refuzat, din spusele sale. Cel puțin până în momentul de față…

  1. sa aleaga calea justitiei, un proces care va dura putin dar i se va face dreptate

    Raspunde
  2. Niciodata omul simplu nu va castiga in justitie contra statului mafiot sa fie clar. De aceea e tara cum e si multa lume emigreaza pentru ca aici nu mai exista speranta de indreptare a lucrurilor.

    Raspunde
    • Ce aveti cu ei, aduna si ei niste bani la negru viata e grea si salaru nu ajunge, daca pot si nu ii deranjaza nimeni, dece sa ii deranjam noi….

      Raspunde
  3. Ordine clare … nu cotizeaza nu iese bine la control … Pensionarii APIA au inca putere ….

    Raspunde
  4. Asta nu e păduchele ala de il caută politia sa il bage la pușcărie? 🤣

    Raspunde
  5. Am auzit si stiu ca vor sa se razbune pe el pentru ca lupta pentru drepturile lui si a tuturor fermierilor, are si o asociatie Unirea fermierilor

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.