Un Fiat 500 folosit de Papa Francisc a fost VÂNDUT cu de 12 ori MAI MULT decât prețul său de bază. Unde ajung banii!

Un Fiat 500 folosit de Papa Francisc a fost VÂNDUT cu de 12 ori MAI MULT decât prețul său de bază. Unde ajung banii!

Un automobil Fiat 500 folosit de Suveranul Pontif în timpul vizitei sale la New York, în septembrie anul trecut, a fost scos la licitație și adjudecat pentru 300.000 de dolari, de 12 de ori mai mult decât prețul său de bază.

Mașina este aproape nouă, are acoperiș transparent și a avut prețul de pornire de 82.000 de dolari, în contextul în care prețul său de bază este de 24.695 de dolari.

Automobilul de culoare neagră a fost achiziționat de un om de afaceri multimilionar, Miles Nadal, care deține deja mai mult de 130 de mașini și motociclete, conform site-ului Charitybuzz.

Mașina a fost scoasă la licitație de către Arhiepiscopia din New York, iar banii strânși vor fi împărțiți între școlile catolice ale Arhiepiscopiei, organizațiile caritabile catolice locale și două asociații internaționale catolice, Catholic Relief Services și Catholic Near East Welfare Association.

Papa Francisc a folosit mașina respectivă aproape peste tot în timpul sejurului său la New York atunci când nu a mers cu papa-mobilul.

Arhiepiscopia încă se gândește ce va face cu al doilea Fiat folosit de Papă la New York, însă, cel mai probabil va avea aceeași soartă ca și primul.

Sursa: radiomitre.cienradios.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.