WORLD NEWS: Un pescar spaniol A SUPRAVIEŢUIT după ce a fost ÎNGHIŢIT DE O BALENĂ (FOTO)

WORLD NEWS: Un pescar spaniol A SUPRAVIEŢUIT după ce a fost ÎNGHIŢIT DE O BALENĂ (FOTO)

Povestea biblică a lui Iona are corespondent în zilele noastre: Cazul unui pescar spaniol, din Puerto Real, care a fost înghiţit zilele trecute de o balenă şi a supravieţuit miraculos.

Luigi Marquez, în vârstă de 56 de ani, alunecase de pe vasul pescăresc pe care se afla, în timpul unei furtuni care lovit coastele Spaniei. Căutat în zadar de garda de coastă, acesta a reapărut trei zile mai târziu, cu o poveste uluitoare! A doua zi după furtună, Luigi a fost înghiţit de o balenă. Bărbatul a povestit reporterilor traumatizanta experienţă: „Măreaţa bestie m-a înghițit în dimineața următoare, după ce s-a potolit furtuna. A fost cel mai înfricoșător lucru pe care l-am trăit vreodată. Totul în jur părea de smoală și era atât de frig”. Balena a regurgitat după 72 de ore, lucru care i-a salvat viaţa bărbatului. Acesta s-a hrănit cu peşte cât timp a stat în stomacul uriaşului mamifer şi a avut noroc în ceasul său, rezistent la apă, care i-a menţinut vie speranţa de viaţă.

iona modern

Bărbatul s-a spălat trei zile ca să scape de mirosul pestilenţial din burta balenei. „Nu voi uita niciodată acel miros de cadavru. A trebuit să mă spăl trei zile la rând să scap de el”.

„Este cu adevărat un miracol. Maica Domnului ne-a auzit rugăciunile”, a povestit soția pescarului, Penelope Marquez.

Iona modern 2

Deşi povestea sa pare incredibilă, biologul marin Juan Cristobal Miguel, de la Universitatea din San Petrina, a declarat că au mai existat asemenea episoade în istorie, unele chiar recente. „Anul trecut, doi scufundători au fost înghiţiţi de o balenă pe coasta Portugaliei. Din fericire au fost repede regurgitaţi”, a declarat biologul, care crede că povestea mai recentă, a pescarului, este „extraordinară” şi că acesta este „extrem de norocos” că a scăpat cu viaţă.

Sursa: worldnewsdailyreport.com

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.