Un lider liberal S-A SPÂNZURAT, după ce a dat mai multe telefoane ciudate familiei şi prietenilor!

Un lider liberal S-A SPÂNZURAT, după ce a dat mai multe telefoane ciudate familiei şi prietenilor!

Adrian Ichim, preşedintele PNL Buhuşi, a fost găsit spânzurat cu o curea, la o fermă din Letcana-Racova. Cel care l-a găsit este de unul dintre prietenii săi, care a intrat în alertă după ce liderul liberal dăsuse mai multe telefoane suspecte familiei şi apropiaţilor.

Înaintea tentativei de suicid, Adrian Ichim a avut o întâlnire cu un grup de prieteni, cărora le-a spus, misterios, că pleacă. Ulterior, familia şi apropiaţii au primit de la acesta telefoane ciudate, care sunau ca şi nişte testamente. A fost momentul în care prietenul său a intrat în alertă şi i-a salvat viaţa. S-a dus, l-a găsit la fermă spânzurat, l-a dat jos şi l-a dus de urgenţă la spital. Când au intrat pe poarta spitalului, Adrian Ichim nici nu mai respira, dar şi-a revenit în urma manevrelor de resuscitare ale medicilor. În prezent, se află sub observaţie şi i s-a recomandat un control psihologic.

Adrian Ichim deţine un restaurant select dar şi o firmă care se preocupă de creşterea animalelor şi desfacerea cărnii şi a produselor din carne.

  1. „Adrian Ichim, preşedintele PNL Buhuşi, a fost găsit ( virgula ) la o fermă din Letcana-Racova, spânzurat cu o curea, de unul dintre …”
    … ca la urma se intelege ca afost spanzurat de unul dintre prieteni….

    Raspunde
  2. corect, asa este. merci de precizare. am corectat!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.