Gata cu Trei Insule! Un nou loc de picnic pentru arădeni (GALERIE FOTO)

Gata cu Trei Insule! Un nou loc de picnic pentru arădeni (GALERIE FOTO)

Un mic paradis verde, situat pe malul Mureșului, aproape de zona centrală a orașului, ar putea deveni noul loc de picnic al arădenilor dacă propunerea unui consilier local va fi îmbrățișată și de colegii săi din Consiliul Local Municipal.

Este vorba de zona de lângă piciorul Podului Traian, din vecinătatea hotelului Coandi, unde sunt terenurile de sport. Acolo, Ionel Ciupe va propune amenajarea unui loc de picnic pentru arădenii care nu au posibilitatea de deplasare la Trei Insule sau în altă parte.

„E un loc minunat pentru picnic. S-ar putea amenaja coșuri de gunoi, niște alei de pietriș precum și 2 – 3 locuri în care să poți prepara un grătar. Mureșul este aproape, este și o plajă acolo. Voi discuta cu cei de la Apele Române, dar nu cred că vor avea nimic împotrivă”, a declarat Ionel Ciupe.

Acesta este convins că arădenii ar aprecia amenajarea pentru picnic a zonei respective.

  1. ideea nu e rea dar sa interzica sa puna muzica. in strainatate nu e muzica in asemenea locuri fiecare isi respecta vecinii

    Raspunde
    • Sustin propunerea d-lui Ciupe dar si ideea Anei. Este un abuz asupra urechii, a nevoii de relaxare in general sa suporti muzica la xx decibeli revarsata din toate masinile parcate de grataristii de la Ceala. In natura evadezi sa te bucuri de verdeata, de ciripit de pasarele. Cris

      Raspunde
  2. Ciupe e beat. o sa-i apa pe petrecareti cu tot cu gratare

    Raspunde
  3. ar fi bine sa se puna Utobuze pina la insula barem simbata si duminica, ca si pe vremea lui ciuruitu !

    Raspunde
  4. Susțin acest proiect al lui Ionel Ciupe și doresc să se și întâmple acest lucru chiar dacă mai sunt unii care nu sunt de acord din rea voință .

    Raspunde
    • Normal ca susti, doar faci parte din aceeasi gasca de betivi. Oare cand o sa puteti si voi sa ganditi normal si sa va dati seama ca nu toti cei care au o opinie diferita sunt de rea vointa

      Cat despre ciupe, ce mai cauta asta in politica areadeana? un ciocoflender care s-a facut de ras la alegeri

      Raspunde
  5. Ma prostalaule si agramatule , da ce zice omul asta rau in propunerea pe care o face ? Va deranjeaza ca are proiecte bune pt aradeni , iar tu ,un biet frustrat, esti invidios , ai ?

    Raspunde
  6. Zona Micalaca linga podul spre Subcetate este mult mai accesibil , cu posibilitati de parcare si o zona mult mai larga!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.