Un neamţ, un maghiar şi un rom, oferta PRM Arad la alegerile locale. La Arad, candidează un avocat

Un neamţ, un maghiar şi un rom, oferta PRM Arad la alegerile locale. La Arad, candidează un avocat

PRM este, la Arad, un partid deschis, pentru toți cei de bună credință, dovedit și de faptul că la Lipova liderul organizației PRM este un neamț, la Sebiș un maghiar „iar cel puțin la o primărie din județ s-ar putea să aruncăm în luptă un etnic rom”, informează Nicu Cojocaru, președintele Organizației Județene a PRM.

În ceea ce priveşte Primăria Municipiului Arad, Biroul Executiv Județean al Partidului România Mare a hotărât zilele trecute, cu unanimitate de voturi, să susțină la alegerile locale din vara acestui an un candidat independent. Este vorba de fostul jurnalist, actualmente avocat, Florin Truț.

„Ca întotdeauna facem tot ce este omenește posibil pentru a ieși în față. Cred că pentru aceste alegeri am găsit cei mai potriviți oameni pentru funcțiile de primari și de consilieri. Dorim să facem publică, cu acest prilej, candidatura avocatului Florin Truț pentru Primăria Aradului. Îl cunosc pe acest om de aproape un sfert de secol. Știu că a luptat, a muncit și a urcat pas cu pas în carieră. Mai știu că este un om cinstit, ceea ce nu este puțin lucru în ziua de azi. Toate aceste calități ne-au făcut să-i acordăm sprijinul în această cursă electorală. Sunt sigur că vom face o figură foarte bună la aceste alegeri”, a punctat Nicu Cojocaru.

Florin Truț este din anul 1996 licențiat în drept, susținând examenul de licență la Academia de Poliție din București, iar din anul 2010 a promovat examenul de intrare în Baroul Arad activând în prezent la propriul cabinet de avocatură.

Tot zilele trecute trecute au fost stabiliți și candidații pentru Consiliul Local Municipal Arad, pe primele locuri pe listă fiind validați Capragiu Valer, președintele filialei municipale a PRM Arad și d-na Neamțu Manonalita, prim vicepreședinte a Filialei Județene a PRM Arad. De asemenea au fost stabiliți și candidații care vor intra în cursa electorală pentru câteva primării din județul Arad. Astfel la Sântana, va candida Mariș Dorel, la Ignești – Bîrte Alexandru, la Ghioroc – Belean Mircea, la Apateu – Culda Ionel, iar la Vărădia de Mureș va candida Popa Aurel.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.