Un nou an, o nouă întâlnire „O carte pe lună”! Care este tema lunii ianuarie

Un nou an, o nouă întâlnire „O carte pe lună”! Care este tema lunii ianuarie

Clubul de lectură arădean „O carte pe lună” a ajuns la ediția cu numărul 12, în februarie împlinind un an de la lansarea în orașul nostru.

La prima întâlnire din acest an, cei care iubesc cititul vor vorbi despre cărțile scrise de autoare, cărți care le-au plăcut sau nu, fie i-au marcat într-un fel sau altul, tema lunii fiind „Cărți scrise de femei”.

Organizatorii Alice-Catrinel Pușcașu și Norbert Szucs îi încurajează pe participanți să spună câteva lucruri și despre viața autoarei, deoarece astfel putem înțelege și mai bine de ce a ales să scrie despre anumite teme.

Discuțiile sunt libere, atmosfera este prietenoasă, tot ce trebuie să îți aduci este cartea despre care vei vorbi (dacă o ai) și multă bună dispoziție.

Evenimentul va avea loc joi, 25 ianuarie, de la ora 18:00, la cafeneaua-florărie Maison d’Art de pe strada Mihai Eminescu, nr. 8, iar participarea este gratuită.

Mai multe informații se pot găsi pe pagina de Facebook a evenimentului, cu mențiunea că ora întâlnirii este 18:00 și nu 18:30 cum a fost inițial trecut pe afiș: https://www.facebook.com/events/1540782152656805/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.