Un nou HOTEL cu BENZINĂRIE și PARCARE pentru TIR-uri, la ieșire din Arad

Un nou HOTEL cu BENZINĂRIE și PARCARE pentru TIR-uri, la ieșire din Arad

O nouă zonă de servicii, comerț și logistică se va construi la ieșire din Arad.

Aceasta va fi amplasată pe DN 7, pe drumul Arad – Nădlac. Elaboratorul este proiectantul general SC L’Architecture D’Aujourd’HUI SRL și subproiectantul SC PLASIS SRL.

Potrivit proiectului de hotărâre aflat la transparență decizională, este vorba despre trei zone: zonă construibilă, zonă de circulație și o zonă verde amenajată. Prima va include și un hotel, o benzinărie și o parcare pentru TIR-uri.

„Zona construibilă este destinată realizării unei zone de comerț, servicii, logistică și însumează 19 unități funcționale, cu suprafețe ce variază între 8.500 mp și 37.500 mp acomodând diverse destinații: comerț, servicii, mici antreprize și birouri, reprezentanțe auto, spații de showroom, logistică, depozitare, locuințe de serviciu:

– U1 – este destinată amenajării unei stații de distribuție carburanți, accesul la aceasta urmând a se realiza din drumul colector.

– U2 – este destinată construirii de clădiri cu destinația servicii și comerț (cazare și servicii adresate participanților la trafic, locuințe de serviciu destinate personalului societăților ce activează în cadrul ansamblului, unități comerciale cu suprafața construită de maxim 5000 mp);

– U3 – U18 – este destinată  construirii de clădiri cu destinația logistică / depozitare ;

– U19 – este destinată amenajării unei parcări pentru autocamioane care va deservi și celelalte parcele de teren – zonă de așteptare până la preluarea pe platforma de descărcare/ încărcare a produselor depozitate. Capacitatea parcării va fi de 76 locuri”, se arată în proiect.

Începând cu data de miercuri, 10.06.2020, la intrarea în Primăria Municipiului Arad, este afişat următorul document privind: Proiect de hotărâre privind demararea procedurii de transparență decizională pentru Planul Urbanistic Zonal (PUZ) și a Regulamentului Local de Urbanism (RLU): Zonă cu funcțiuni de servicii, comerț și logistică, amplasament DN 7 Arad-Nădlac dreapta, direcția Nădlac, Km 554+948, extras CF. nr. 335616-Arad – iniţiativa primarului.

Până la data de 27.06.2020, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Proiectul de hotărâre poate ficonsultat începând cu data de 11.06.2020, pe pagina www.primariaarad.ro, sau la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele 09:00 – 12:00, Joi intre orele: 14:00-17:00.

Proiectul de hotarare poate fi studiat la adresa www.primariaarad.ro, secțiunea Activități normative – Transparență decizională – Proiecte de hotărâri.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.