Un nou mesaj pe Facebook: Elena Udrea propune să fie ARSĂ PE RUG!

Un nou mesaj pe Facebook: Elena Udrea propune să fie ARSĂ PE RUG!

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe pagina de Facebook, în care îşi exprimă nemulţumirea faţă de numărul tot mai mare de cereri de arestare preventivă formulate pe numele său.

„Opt cereri de arestare preventivă și urmărire penală în două săptămâni formulate de procurori împotriva mea, dintre care trei în numai două ore! Nu există, se pare, un infractor mai mare în România! Totul este făcut pe repede înainte. Zeci de acuzații total nefondate. Numai denunțurile frauduloase ale unor persoane suspectate de fapte ilegale. Toţi cei implicati, chiar dacă fac presiuni dovedite asupra martorilor, sunt liberi. Arestaţi, doar cei care nu au fost de acord să formuleze acuzaţii la adresa mea! Nu mai bine mă ard pe rug decât să mai jucăm acest teatru absurd?”, a postat aseară, pe Facebok, Elena Udrea.

De remarcat, că Parlamentul a avizat cererea de arestare preventivă a Elenei Udrea în dosarul „Gala Bute”.

  1. a furat ca o nenorocita in timp ce sleahta ei taia salariile oamenilor cu 25% si o multime de familii isi pierdeau casele
    cred ca ar trebui judecata pentru subminarea economiei nationale

    Raspunde
  2. Cine îsi permitea ca ea posete de 10000 de dolari? Oare chiar se crede nevinovatä?

    Raspunde
  3. Votez „pentru”

    Raspunde
  4. sa suga pula si ea si toti nesimtiti care au furat si au linsat tara asta impreuna cu toti cetatenii ei. n ai de cat sa mori in puscarie jegoasooo!!!!!!

    Raspunde
  5. ce idee fantastica, ar face multe vizualizari pe youtube si apoi uita toata lumea, nu mai impresioneaza nimic in ziua de azi, dar ca sa fim siguri de ce nu o numim ambasador in Califatul Islamic, aia stiu ce le trebuie la hoti si la curve:)

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.