Un NOU PARTID pe scena politică românească: Cel al Monicăi Macovei

Un NOU PARTID pe scena politică românească: Cel al Monicăi Macovei

Aşa cum era de aşteptat, după ce a obţinut un scor promiţător la alegerile prezidenţiale Monica Macovei îşi face partid. Europarlamentarul a anunţat, duminică, înfiinţarea Asociaţiei M10, care precede înfiinţarea unui nou partid în cursul acestui an.

Potrivit Monicăi Macovei, noua formaţiune politică va avea la bază „Decalogul celor 10 porunci pentru politicieni” din campania electorală prezidenţială.

Ea a dezvăluit că denumirea asociaţiei, M10, „vine de la merit, de la muncă, de la modernizare”. „Zece este decalogul celor 10 porunci pentru politicieni pe care l-am făcut şi l-am cerut clasei politice din România în campania pentru funcţia de preşedinte al României. Tot zece este nota de excelenţă, de nota 10. Vrem să fim de nota 10, suntem de nota 10, vom fi o asociaţie de nota 10”, a declarat europarlamentarul.

„Am creat Asociaţia M10. Toţi membrii fondatori sunt dintre cei care au lucrat în campanie, sunt oameni tineri, normali, decenţi, aşa cum vrem să fie asociaţia şi aşa cum vrem să fie România. Asociaţia noastră este vocea tuturor celor care doresc o Românie decentă, modernă şi prosperă, o România curată, cinstită, fără corupţie, fără furăciuni din banul public. O Românie în care să vrei să trăieşti şi din care să nu vrei să pleci”, a mai spus Macovei.

Sursa foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.