Un NOU PARTID POLITIC vrea să ofere țării o alternativă. Există deja un Grup de Inițiativă Județeană și în ARAD!

Un NOU PARTID POLITIC vrea să ofere țării o alternativă. Există deja un Grup de Inițiativă Județeană și în ARAD!

Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – pe scurt, PLUS – a fost  lansat sâmbătă, 15 decembrie la Cluj Napoca de către Dacian Cioloș și  echipa de coordonare, în cadrul unei întâlniri cu simpatizanţi şi coordonatorii regionali.

PLUS a fost validat în urmă cu câteva zile, după ce timp de aproximativ nouă luni, diverși contestatari au încercat să pună piedici prin nenumărate mijloace înregistrării partidului Mişcarea România Împreună (RO+), motiv pentru care s-a lucrat la o alternativă, spun inițiatorii.

PLUS este partidul cu care vom schimba România în bine. Obiectivul  nostru prioritar e să oferim ţării o alternativă“, a fost mesajul transmis de Dacian Cioloș sâmbătă la Cluj-Napoca. „Există, din acest moment, partidul înregistrat, un vehicul cu care să începem proiectul politic de schimbare în bine a României. În teritoriu, există deja formată o rețea de Grupuri de Inițiativă Județeană, o structură de oameni deciși să pună umărul la construirea acestei alternative politice.”

Membrii ai grupului de inițiativă județeană PLUS Arad fac parte din Regiunea Vest, alături de județele Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. Coordonatorii regionali sunt Cătălin Sipoș, Marius Buftea, Radu Vlădescu, Sabin Râciu.

Grupul de inițiativă județeană Arad urmează să constituie grupuri de inițiativă locală la nivelul localităților în care se află persoane care și-au depus online cererea de adeziune, astfel încât  în momentul alegerilor europarlamentare, PLUS să aibă formată deja o rețea a membrilor și a simpatizanților din județ, se arată în comunicatul de presă al PLUS.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.