Mai multe articole din rubrica "" ↑

Un nou TEREN DE FOTBAL, în Arad. Unde va fi amenajat

Un nou TEREN DE FOTBAL, în Arad. Unde va fi amenajat

Primăria Municipiului Arad a solicitat Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţie Publice amenajarea bazei sportive din cartierul Subcetate în cadrul  Programului Naţional de Construcţii de Inters Public sau Social, subprogramul „Complexuri sportive”.

La finele lunii octombrie CNI  a informat oficial municipalitatea arădeană că terenul de fotbal pe strada Cetăţii se numără printre cele 100 de baze sportive ce urmează să fie amenajate în întreaga ţară.

Primăria Municipiului Arad pregăteşte zilele acestea documentaţia solicitată de CNI în vederea promovării obiectivului de investiţie în etapa următoare a programului. De asemenea, va fi  necesară şi adoptarea unei hotărâri de Consiliul Local prin care amplasamentul destinat construcţiei să fie predat Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţie Publice, cel care va realiza această investiţie prin intermediul CNI.

Orice investiţie pe care reuşim s-o aducem în oraş este un motiv de bucurie. Suntem pe poziţii şi-i vom sprijini pe cei de la CNI cu tot ce ţine de noi. Sperăm doar să se ţină de cuvânt, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

În urma amenajării, baza sportivă din Subcetate în suprafaţă de 14.000 mp va avea: un teren de fotbal de dimensiuni omologate UEFA şi FRF (105m x 68m), cu nocturnă şi tribune pentru 500 de spectatori, un teren sportiv mic de 20m x 40m, ce va fi tuşat pentru minifotbal, handbal, baschet, o clădire administrativă, vestiare şi parcare pentru autovehicule şi autocar, informează Primăria.

Valoarea estimativă a investiţiei se ridică la 8,16 milioane de lei (1,6 milioane euro).

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.