Un oraș din Ungaria, înfrățit cu Aradul, a trimis 1.500 de măști de protecție

Un oraș din Ungaria, înfrățit cu Aradul, a trimis 1.500 de măști de protecție

Proverbul „Prietenul la nevoie se cunoaște” este mai actual ca niciodată. O demonstrează zilele acestea autoritățile locale din orașul maghiar Hódmezővásárhely, înfrățit cu orașul nostru, anunță Primăria.

Interesat de problemele cu care se confruntă Aradul în această perioadă dificilă, primarul dr. Márky-Zay Péter a luat legătura cu viceprimarul Levente Bognar. Aflând de greutățile legate de aprovizionarea cu măști sanitare, luni, 6 aprilie 2020 partea maghiară a trimis prin vama Nădlac un transport de 1500 de măști, preluat de către directorul Direcției Generale Poliția Locală, Adrian Toma. Măștile vor fi distribuite asistenților sociali și polițiștilor locali.

Reprezentanții celor două orașe au convenit ca Aradul să întoarcă acest gest de îndată ce vor avea posibilitatea.

Strânsele legături de prietenie dintre cele două orașe se datorează eroului martir Tóth Sándor, cetățean maghiar din Hódmezővásárhely, care a adus ajutoare în timpul Revoluției din 1989. Din nefericire acesta și-a pierdut viața la Arad, în noaptea de 22 spre 23 decembrie.

Loading...
 1. BUNA!!!
  Aveți nevoie de asistență financiară?
  O mulțime de oameni sunt acolo în căutare de ajutor financiar, dar nu știu cum să facă asta.

  Știți că puteți solicita un împrumut și puteți obține un împrumut în mai puțin de 24 de ore pentru a vă rezolva situația financiară? o mulțime de oameni consideră că este atât de dificil să obțină un împrumut de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare datorită ratei dobânzii ridicate, garanțiilor insuficiente, raportului datoriei / veniturilor, scorului creditului scăzut sau din alte motive.

  Nu mai așteptați în jur! La NoviCap, oferim soluții de finanțare. Oferim tot felul de împrumuturi, oferim opțiuni de împrumut flexibile și multiple, inclusiv împrumuturi garantate și negarantate, împrumuturi pe termen lung și pe termen scurt, adaptate nevoilor dvs. financiare.

  Pentru întrebări – Trimiteți un e-mail la (novicapfinancialservices@gmail.com sau WhatsApp prin: +31642117819)

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.