Un oraş întreg e ÎN PERICOL!? Anunţul care a creat PANICĂ. Primarul: „Luăm URGENT măsuri”

Un oraş întreg e ÎN PERICOL!? Anunţul care a creat PANICĂ. Primarul: „Luăm URGENT măsuri”

O postare de pe reţeaua de socializare Facebook a produs panică la Sebiş, acolo unde mulţi localnici se întreabă dacă mai pot, sau nu, consuma apă de la reţea.

„Toată apa din Sebiş de la robinet este extrem de murdară. Dacă nu se face nimic din partea celor care ar trebui să se ocupe cu asta, vom avea nu doar puseuri diareice ci şi patologii renale cu tot ce implică astfel de boli”, a scris Mariana Faur pe Facebook.

De cealaltă parte, administraţia locală susţine că nu sunt nici un fel de probleme legate de calitatea apei furnizate la reţea. „Nu avem cunoştinţă că ar fi probleme cu apa. La primărie nu există nici o reclamaţie. Apa este verificată în permanenţă, săptămânal se fac analize şi vin controale de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP). Dar, dacă sunt ceva probleme noi luăm urgent măsuri. Nu ne putem juca cu sănătatea oamenilor!”, a declarat primarul interimar al oraşului, Radu Demetrescu.

Şi Claudiu Feieş, directorul SC Termoconstruct SA (societatea furnizoare a apei), a declarat că nu sunt probleme. „Chiar zilele trecute am avut controale de la DSP şi totul este în regulă. Se poate întâmpla, însă, punctual, dacă există o avarie, să se tulbure apa, dar apoi se limpezeşte în 30 de secunde. Altceva nu are ce să fie”, a declarat Claudiu Feieş.

De remarcat, că apa de la reţeaua oraşului este una de suprafaţă, din Valea Deznei, ea fiind furnizată de SC Termoconstruct SA, după tratare, în localităţie Sebiş, Donceni, Sălăjeni şi Prunişor.

  1. serios ca e buna apa??? atunci voi de ce beti apa minerala domnilor din primarie?? rusine !!!!!!!!!!! 🙁

    Raspunde
  2. Claudiu Feieş este fiul fostului primar ghiţă feieş care l-a pus mare director la Termoconstruct , societate pe care a infiinţat-o ” ca cadou” şi jucărie unde să se joace băieţelul lui de-a directoraşul. Mereu am avut probleme cu apa , a se vedea articolele din mass-media cu epidemia şi starea de alertă din2015, dar, tată-so a muşamalizat probabil cazurile anterioare. Amu, să răspundă directoraşul de activitatea Termonstruct , serviciu pe la care merge cînd are chef bine că i-o stabilit tatăsau salariu de sute de milioane de lei.

    Raspunde
  3. Să fi fost si asta opera menejerului de la societatea Termoconstruct care asigură alimentarea cu apă a oraşului Sebiş ? Spicuiri din Glasul Aradului „Stare de alertă, declarată oficial, la Sebiş din cauza unui virus
    20/10/15 | 13:19 pm Adrian Cotuna
    „Zeci de persoane au ajuns la spitalul din Sebiş în numai trei zile, în urma unei infecţii cauzate de un enterovirus. Cauza îmbolnăvirilor nu o reprezintă consumul de ciuperci, medicii neavând încă vreun indiciu care să ducă la depistarea focarului. Situaţia este însă alarmantă în ceea ce priveşte valul de îmbolnăviri, Direcţia de Sănătate Publică Arad fiind nevoită să instituie stare de urgenţă” era în 2015, să ne prefacem că am uitat.

    Raspunde
  4. De ce Sebisul lui Feies nu intra in ADIAC .Dintre toate orasele judetului Arad doar Sebisul si Chisineu-Cris nu au aderat la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Apa -Canal Arad.Ei zic ca se descurca si fara masterplanuri si tin tarifele mici la serviciile publice de alimentare cu apa si canalizare.Se vede calitatea serviciilor prestate.

    Raspunde
  5. Ăștia adică familia Feieș sunt in stare sa otrăvească cetățenii din Sebis doar sa trăiască ei bine !! Jeguri de oameni !!! Ei nu au habar de ce se întâmpla in oraș ! Niciodată nu au avut , deaceea arată Sebisul așa !!!

    Raspunde
  6. Feies Claudiu ar trebui sa raspunda pentru otravirea locuitorilor orasului!!!

    Raspunde
  7. La cele 7 terenuri ,2 case si juma de miliard leafa anuala trecute in declaratia de avere(probabil ca in realitate mai se completeaza aceste venituri cu niste spagute) cred si eu ca pe Feies Claudiu il dore in fund de apa pe care o bem noi.

    Raspunde
  8. Astept cu nerabdare mesajele din parte fanilor lui Feies sa ne explice cum ca altii sunt de vina pt problema cu apa si cum Clanul Feies e minunat si a facut numa lucruri marete pt oras si noi tampiteii nu vrem sa intelegem acest lucru

    Raspunde
  9. Ne-a rezolvat Feies senior. Pe Claudiu l-a lasat sa ne otraveasca cu apa , ni-l mai pune si pe Cristian primar sa ne jefuiasca cu tot felul de taxe aberante!!!

    Raspunde
  10. Feies Claudiu trebuie sa fie dat afara pt felul jalnic in care a gestionat problema apei in Sebis. Daca nu au curaj cei din Consiliul Local sa-l destituie sa speram ca ne scapa JUSTITIA si de asta!!!

    Raspunde
  11. Poate ţie Claudiule ţi se limpezeşte … ceva… în 30 de secunde ! asta nu inseamnă că ceva limpede este şi potabil . Dar ce exprimare academică utilizezi , demnă de un „lector „, cum te prezinţi .

    Raspunde
  12. Pretul apei din Sebis e unul foarte ridicat comparativ cu celelalte localitati din judet iar calitatea apei este foarte proasta. Condamnatul Ghita Feies a reusit sa-si bata joc de toti locuitorii din Sebis punandu-l pe ilustrul sau fiu Claudiu Feies director la Termoconstruct, societate care se ocupa cu furnizarea apei in localitate. Afara si cu acest Claudiu ca si-a demonstrat suficient incompetenta!!!

    Raspunde
  13. Apa este foarte curată la Sebis și Claudiu Feieș își face datoria fata de sebiseni . Acest articol cred ca la comandat clanul Titiriga sa i facă rău la domnul Feieș !!

    Raspunde
  14. Stimată Anca,daca locuiesti in Sebis, ia bea puțina apa de la robinet ,asa sa ne demonstrezi noua,astora mai prosti,ca apa e curata(potabila). Eu scriu la comanda clanului Titiriga,sa fac rau ,, la domnul Feies”:))))) Mă crezi ? Oricine are alta opinie față de Feies,face parte din clanul Titiriga ?! Ilustră gândire 😉😂😂😂

    Raspunde
  15. Penibil articol… La comanda gunoielor din PSD. Doamna a șters postarea la care a avut 8 like-uri si nici un comentariu. Halal știre

    Raspunde
  16. Ohhhh…… nuuuuu…. nu pot să cred !!! Claudiu reuşeşte mai nou performanţa să ” limpezească” „problema” în 30 de secunde !!! La turbiditatea apei mă refer , punctual , nu la altceva… Hiii… hiiii…. hiiiiii….

    Raspunde
  17. Titiriga este devină ca apa de la Sebis este murdara , Titiriga este vinovat ca parcurile sunt tăiate , Titiriga este vinovat de gropile din Sebis , tot el e vinovat ca nu sunt trotuare ,bravo Anca !! Felicitari🤣

    Raspunde
    • Parcurile era normal sa fie tăiate deoarece copacii erau imburdati de vant, nu cred ca Sebișul are probleme cu gropile sper deosebire de alte localități in această perioadă. Iar Titiriga pentru Sebiș a facut cazinou :)) urmează bordel?

      Raspunde
      • Titiriga a făcut cazinou auzind probabil ca la noi in zona e cel mai mare jucător de păcănele :)) Asta ar fi fost singura lui legătura cu primăria Sebis . Din păcate a avut ghinion , primăria nemai spnsirizand păcănelele :))))

        Raspunde
  18. Cristian Feies daca tot pune postari cu el curatand zapada si cu prietenii la un whisky ar putea sa faca acuma un filmulet sa-l postez cum prepara cu tovarasii un sprit cu apa de la Termoconstrucul fratiorului aratand astfel ca apa din Sebis e ok:))

    Raspunde
  19. Vad ca au aparut ceva fani a lu’ Feies. V-ati facut curaj aseara sa scrieti si voi ceva dupa un paharel-doua(sper ca v-a facut Feies cinste daca tot sta toata ziua prin birturi). Observ doar ca fanii sunt tot mai putini !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.