Un PERVERS umblă liber aproape de LOCURILE DE JOACĂ

Un PERVERS umblă liber aproape de LOCURILE DE JOACĂ

Un bărbat a fost surprins în timp ce se masturba în apropierea unui parc unde se jucau copii.

În urma apariției în mass-media a informațiilor despre persoana cu comportament indecent, Biroul de Presă al IPJ Arad face următoarele precizări:

La data de 25 februarie, în jurul orei 18:27, o femeie a sesizat prin 112 că un bărbat are un comportament indecent pe Malul Mureșului, în zona Polivalentă.

De asemenea, femeia a precizat că la momentul apelului bărbatul nu se mai afla în zonă, întrucât apelanta l-a informat pe bărbatul în cauză că va suna la 112. Operatorul 112 care a preluat apelul a solicitat informații despre bărbatul în cauză, pentru a putea fi depistat de patrulele din teren. De asemenea, a îndrumat apelanta să depună o reclamație în scris, iar dacă se mai repetă incidentul să sune la 112 fără a spune persoanei în cauză, informează IPJ Arad.

În ceea ce privește identitatea bărbatului, semnalmentele acestuia au fost transmise polițiștilor din teren și patrulelor de jandarmi, în cazul depistării lui să poată fi luate măsurile legale. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 1,70 m, șaten, care poartă o șapcă neagră. Acesta ar mai fi fost văzut în zonă.

Loading...
  1. Aratati-l celor de la dey.. Stiu ei ce sa faca

    Raspunde
  2. Din pacate nimeni nu le face nimica, iar din partea politiei primesti raspuns “acesti oameni nu sunt periculosi”. Sunt foarte periculosi acesti indivizi pentru ca sunt foarte instabili psihic si nu stii niciodata cand sare la vre un copil.

    Se pare ca nu s au schimbat vremurile.. Si nici acum 15 ani, nici acuma nu se iau masuri.

    Daca POLITIA iti da raspuns ca nu e agresiv si totusi te agreseaza, tu ca si cetatean au voie sa te atingi de el? Sa reformulez. Ai voie sa te aperi, sau stai sa fii agresat ca sa nu ti se deschida dosar penal?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.