Un pieton ÎN STARE GRAVĂ după ce a fost LOVIT de un TIR

Un pieton ÎN STARE GRAVĂ după ce a fost LOVIT de un TIR

Șoferul unuia dintre TIR-urile implicate în accidentul de la Bătuța a lovit un pieton, în timp ce voia să evite impactul cu celălalt autocamion. 

Potrivit IPJ Arad, din primele cercetări la fața locului, s-au constatat următoarele: astăzi, în jurul orei 08:25, pe D.N.7, km 476+895, un bărbat de 44 de ani din județul Caraș-Severin, a condus o autoutilitară pe raza localității Bătuța și ieșind de pe un drum secundar din partea dreaptă a D.N.7 (vis-a-vis de o carieră de piatră), înspre Deva, nu a acordat prioritate de trecere unei alte autoutilitare în cuplu cu semiremorcă, condusă regulamentar pe sensul de mers Arad-Deva de un bărbat de 43 de ani din județul Sibiu, cele două autovehicule intrând în coliziune.

Încercând să evite impactului, al doilea autotren a pătruns pe sensul opus de mers, moment în care a acroșat un bărbat de 54 de ani din localitatea Bârzava, angajat al unei societăți comerciale, care în calitate de pieton efectua activități de curățare a noroiului de pe partea carosabilă. În urma evenimentului au fost răniți pietonul și șoferului primei autoutilitare, urmând a fi făcută încadrarea legală în funcție de concluziile medico-legale, informează IPJ Arad.

Pietonul a fost rănit grav, iar șoferul autoutilitarei care a ieșit de pe drumul secundar a scăpat cu răni ușoare.

Victimelor transportate la spital le-au fost recoltate probe biologice, la fața locului fiind testat doar șoferul autoutilitarei în cuplu cu semiremorcă, alcoolemia fiind 0, spun reprezentanții IPJ.

Citește și:

ACCIDENT GRAV pe DN7! Două VICTIME, transportate de URGENȚĂ la spital

Foto: arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.