Mai multe articole din rubrica "" ↑

Un PLUS de 143 de milioane de lei pentru Finanţele din Arad, Timiş, Caraş Severin şi Hunedoara

Un PLUS de 143 de milioane de lei pentru Finanţele din Arad, Timiş, Caraş Severin şi Hunedoara

Ultimele două luni au fost de bun augur pentru finanțiștii din Arad, Timiş, Caraş-Severin şi Hunedoara, se arată într-un comunicat de presă al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara.

„Rezultatele lunilor octombrie și noiembrie au fost mulțumitoare. Spun mulțumitoare, pentru că întotdeauna se poate și mai bine, deși s-a colectat, în fiecare lună, mai mult cu 3% decât am prognozat, ceea ce în cifre absolute înseamnă peste 46 milioane lei”, a declarat Ioan Dragomir, director general al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara. „Şi acest lucru s-a putut realiza doar prin implicarea, seriozitatea și responsabilitatea tuturor angajaților Direcției regionale”, a adăugat Ioan Dragomir.

De remarcat, că inspectorii Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara, inclusiv angajații Direcției Regionale Vamale Timișoara, au încheiat fiecare trimestru al anului cu un plus în ceea ce privește colectarea la Bugetul General Consolidat. Astfel, față de cifrele prognozate, s-au colectat suplimentar peste 143 milioane lei de la începutul anului și până la finele lunii noiembrie.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.