Mai multe articole din rubrica "" ↑

Un PRIMAR i-a reproșat unui localnic că a mers într-un loc interzis. Acesta s-a enervat, iar EDILUL a fost ÎNJUNGHIAT de mai multe ori

Un PRIMAR i-a reproșat unui localnic că a mers într-un loc interzis. Acesta s-a enervat, iar EDILUL a fost ÎNJUNGHIAT de mai multe ori

Primarul unei comunce a ajuns, joi seara, în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de un localnic furios.

Întâmplarea s-a petrecut în comuna Satu Mare, din Harghita. Primarul Kovacs Imre a fost înjunghiat de un localnic căruia i-a atras atenţia că şi-a dus animalele la păşunat într-un loc interzis.

Potrivit unor surse judiciare, în data de 5 aprilie, Consiliul Local din Satu Mare a interzis păşunatul animalelor pe terenurile aparţinând comunei.

În urma deciziei din 5 aprilie, primarul comunei a fost anunțat că un localnic nu respectă decizia, motiv pentru care el s-a deplasat la locul respectiv, împreună cu viceprimarul, consilierul și un cetățean din sat.

După ce l-a sesizat pe localnic de ilegalitatea comisă, a fost înjunghiat de mai multe ori, apoi agresorul a luat-o la fugă.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care l-a transportat pe primar la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, unde a fost internat cu mai multe plăgi pe braţe şi umeri.

Citește mai mult pe Stiripesurse.ro

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.