Un român A ÎNGROZIT Statele Unite: ŞI-A UCIS soţia cu un topor, după care le-a cerut polițiștilor PEDEAPSA CU MOARTEA

Un român A ÎNGROZIT Statele Unite: ŞI-A UCIS soţia cu un topor, după care le-a cerut polițiștilor PEDEAPSA CU MOARTEA

Un român stabilit în Statele Unite şi-a ucis cu sânge rece soţia, după care le-a cerut poliţiştilor să primească pedeapsa cu moartea, întrucât nu suportă să simtă pe el sângele femeii.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani era căsătorit de numai patru luni cu femeia, tot româncă. Potrivit procurorului Rich Chiapete, acesta este cel mai brutal caz cu care s-a confruntat vreodată.

„În mod cert acesta a fost un act premeditat. Nu a fost o decizie de ultim moment… Acuzatul a vânat-o, iar una dintre cele mai triste părţi este că ea chiar a încercat să se protejeze”, a precizat magistratul.

Cristian Loga-Negru a început să abuzeze de soţia sa, Roxana Abrudan, imediat după ce s-au căsătorit, pe 14 iulie. Femeia a cerut ajutorul angajatorului său şi s-a mutat în casa acestuia din Winsconsin, unde a locuit aproximativ o lună.

Mai mult, femeia a încercat să obţină un ordin de protecţie împotriva soţului său, iar instanţa o programase pentru audiere lunea următoare.

Românul a atacat-o Roxana Abrudan chiar când aceasta se afla pe aleea casei sale. El a lovit-o de mai multe ori cu un topor, apoi a târât-o într-o maşină închiriată şi a accelerat spre un motel.

În urma unui apel telefonic, autorităţile au ajuns la motel unde l-au găsit şi pe tatăl românului. Acesta le-a relatat poliţiştilor că şi-a anunţat fiul că va lipsi aproximativ o oră, iar când s-a întors, l-a găsit pe Cristian Loga-Negru stând în fața uşii, murdar de sânge pe haine.

Atât Cristian, cât şi soția sa, Roxana erau originari din Transilvania. Bărbatul a absolvit liceul în Cluj-Napoca, un profesor declarându-le reporterilor că şi-l aminteşte că fiind un elev normal, care nu a avut nicio problemă disciplinară.

Autorităţile americane îl acuză pe român de omucidere, mutilare şi răpire.

Foto:  dailyherald.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.