Un ROMÂN s-a alăturat grupării teroriste STATUL ISLAMIC

Un ROMÂN s-a alăturat grupării teroriste STATUL ISLAMIC

Un român a plecat să lupte cot la cot cu teroriştii din gruparea Statul Islamic. Dezvăluirea a fost făcută de Teodor Meleșcanu, care a menţionat că românul a plecat în zonele în care operează această grupare, cu dorinţa de a susţine doctrina islamiştilor.

Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe (SIE) a declarat că deşi este clar că românul a plecat din ţară, nu se ştie cu exactitate unde se află acesta în prezent.

„A fost la un moment dat un român la care nu a fost foarte clar dacă s-a dus, nu s-a dus, a ajuns până la urmă. Ştim că a plecat din România cu intenţia să ajungă, nu ştim dacă a ajuns, ce a făcut, pentru că nimeni nu poate să urmărească foarte bine orice mişcare a oricărui cetăţean român, că suntem prea mulţi şi călătorim foarte mult. Pentru România nu este un pericol legat de reîntoarcerea unui român, dacă se confirmă”, a declarat Melescanu.

Întrebat dacă autorităţile române nu ar trebui să ştie dacă s-a întors deja în ţară, fostul şef SIE a arătat că „cine trebuie, ştie, nu e nicio problemă”.

Recent, România s-a alăturat coaliţiei formate din peste 40 de state care luptă împotriva grupării Statul Islamic, cea mai periculoasă organizaţie teroristă din lume, responsabilă de masacre în masă.

Foto: metrotimesng.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.