UPDATE/ Un șofer a căzut cu mașina de pe podul din Micălaca, pe liniile de tramvai

UPDATE/ Un șofer a căzut cu mașina de pe podul din Micălaca, pe liniile de tramvai

Un șofer a căzut cu mașina de pe podul din Micălaca, pe liniile de tramvai.

Accident rutier a avut loc în jurul orei 7.30, la fața loculu intervenind pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„În urma accidentului a rezultat o victimă, conștientă, cooperantă, neîncarcerată. Victima a fost evaluată medical la locul evenimentului și transportată la spital de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

UPDATE/ „În ziua de 1 martie, în jurul orei 7.45, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări, a reieșit că un arădean de 75 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers Arad – Vladimirescu, ajungând pe Podul Micălaca, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul condus de acesta răsturnându-se de pe pod. În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit ușor (la prima vedere), acesta fiind transportat la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Sursa foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.