Un șofer băut a provocat un accident rutier, la scurt timp după ce poliția i-a suspendat permisul

Un șofer băut a provocat un accident rutier, la scurt timp după ce poliția i-a suspendat permisul

Polițiștii arădeni au reținut un bărbat pentru infracțiuni rutiere.

În data de 9 septembrie, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Săvârșin au depistat în flagrant delict un bărbat de 46 de ani, din Timiș, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Petriș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,57 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, pe numele său fiind întocmit un dosar penal.

La aceeași dată, în jurul orei 23.30, bărbatul, în timp ce conducea pe raza aceleiași localități, având dreptul de a conduce suspendat, a pierdut controlul asupra autoturismului, acroșând un stâlp de electricitate, eveniment în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

Fiind retestat cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,56 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat și de această dată recoltarea de probe biologice de sânge.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de refuz de recoltare de probe biologice și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

A fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.