Un șofer care mergea cu spatele a provocat un accident pe Autostrada A1, în municipiul Arad (FOTO)

Un șofer care mergea cu spatele a provocat un accident pe Autostrada A1, în municipiul Arad (FOTO)

Un șofer care mergea cu spatele a provocat un accident pe Autostrada A1, în municipiul Arad.

Acesta este al doilea accident rutier petrecut în cursul zilei de miercuri pe Autostrada A1, în municipiul Arad. Evenimentul rutier în care au fost imlicate două autoturisme a avut loc în municipiul Arad, pe Autostrada A1 la bifurcația Nădlac – Bricostore.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

„În ziua de 12 aprilie, în jurul orei 11, pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, la bifurcația cu A11,  a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări, s-a stabilit că autoturismul condus de un bărbat de 68 de ani, cetățean german, care efectua o manevră de mers înapoi, a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din județul Maramureș. În urma coliziunii, cei doi șoferi au fost răniți ușor, fiind transportați la spital pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a avut valoarea 0 pentru ambii șoferi. Traficul a fost blocat aproximativ 30 de minute, fiind deviat de pe A11 pe A1. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.