Un șofer cu PERMISUL SUSPENDAT a cauzat un ACCIDENT GRAV, în vestul țării (FOTO)

Un șofer cu PERMISUL SUSPENDAT a cauzat un ACCIDENT GRAV, în vestul țării (FOTO)

Un accident rutier a avut loc, astăzi, în jurul orei 13.45 în localitatea Julița, județul Arad.

Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că astăzi, în jurul orei 13.45, un bărbat de 59 ani, din județul Timiș, a condus un SUV pe DJ 707, în localitatea Julița, (comuna Vărădia de Mureș), dinspre Julița spre Baia.

Ajungând la km. 4+150 metri, în apropierea ieșirii din Julița, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă.

Autoturismul s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers Julița-Baia, rezultând astfel rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui bărbat de 37 ani, din jud. Timiș, pasager în autovehiculul condus.

Din cauza rănilor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, urmând a i se recolta probe biologice la unitatea spitalicească unde a fost transportat pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier”, declară reprezentanții poliției.

De asemenea, s-a constatat că bărbatul care conducea autoturismul avea dreptul de a conduce suspendat, pentru conducere sub influența alcoolului.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.