Un șofer drogat și fără permis a provocat un accident rutier, după care a fugit de la locul faptei

Un șofer drogat și fără permis a provocat un accident rutier, după care a fugit de la locul faptei

Un bărbat de 37 de ani a fost reținut pentru comiterea mai multor infracțiuni rutiere.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Arad, la data de 27 septembrie, în jurul orei 17.50, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din cercetări a reieșit că, un bărbat de 37 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea un autotutirsm pe strada prof. dr. Aurel Ardelean, a intrat în coliziune cu un tramvai, iar ulteriror ar fi plecat de la locul tamponării.

În data de 28 septembrie, în jurul orei 8.02, bărbatul de 37 de ani s-a prezentat la sediul poliției, unde a declarat că el a condus autoturismul implicat în tamponare, din verificări reieșind că avea dreptul de a conduce suspendat.

„În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării de măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul cu dreptul de a conduce suspendat.

Sursa foto: Facebook/AradTraffic

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.