Un şofer român de TIR a DISPĂRUT în timp ce se afla la Munchen! În prealabil ar fi primit AMENINŢĂRI

Un şofer român de TIR a DISPĂRUT în timp ce se afla la Munchen! În prealabil ar fi primit AMENINŢĂRI

Cazul inexplicabil al dispariţiei unui şofer român de TIR a pus pe jar autorităţile din Germania.

Potrivit primelor indicii, un tânăr de 33 de ani din oraşul arădean Sebiş, care lucra ca şi şofer de TIR, a dispărut subit în Munchen, în data de 8 august.

Sergiu Ilica (zis Kepos) aştepta ca TIR-ul să fie încărcat cu materiale de construcţii, după ce în prealabil îl descărcase de marfă la Karlsruhe.

Şoferul de TIR a fost văzut ultima dată sâmbătă, 8 august 2015, în jurul orei 17.

Potrivit informaţiilor noastre, în ziua respectivă, în jurul orei 19,45, ar fi existat o discuţie telefonică între Sergiu Ilica şi N.J., patronul său din Sebiş.

TIR-ul a rămas CU UŞILE DESCHISE
Muncitorii care au încărcat camionul susţin că încă din jurul orei 18 (a zilei de sâmbătă, 8 august 2015) nu mai era nimeni în cabina TIR-ului, deşi uşile acesteia erau deschise. Când au observat, a doua zi, că TIR-ul se află în aceeaşi poziţie, au anunţat poliţia germană, mai ales că – susţin sursele noastre – actele şoferului şi ale maşinii se aflau în cabină.

Oamenii legii au spus că trebuie să treacă cel puțin 24 de ore pentru a înregistra dispariția.

În aceste condiţii, cercetările au demarat abia luni dimineaţa.

De remarcat, că de sâmbătă, 8 august, şi până în prezent, Sergiu Ilica nu a dat nici un semn de viaţă.

Poliţiştii germani nu au găsit până acum nici un indiciu în legătură cu dispariţia şoferului, astfel încât au apelat la presa muncheneză.

Apel public
Wochenblatt a publicat solicitarea anchetatorilor iar toţi cei care pot oferi informaţii care pot contribui la soluționarea cazului au fost rugaţi apeleze numărul de telefon al comisariatului de poliție din Munchen 089/2910-0 sau să anunțe orice altă secție de poliție din apropriere.

Posibile AMENINŢĂRI
Potrivit unor surse, şoferul ar fi primit ameninţări de la o grupare de indivizi certaţi cu legea, lucru care ar putea să aibă legătură cu dispariţia sa.

Foto: Facebook

  1. Kepos sa dispara? numa daca o vrut el s-o putut intampla

    Raspunde
  2. Nu va mai faceti griji, l-au gasit pe Ilica.
    Vezi aici articolul original:

    http://www.tz.de/muenchen/stadt/lasterfahrer-verschwindet-baustelle-voellig-irrer-grund-5362610.html

    Baiatul a luat-o razna, mintal bine inteles, si voia sa faca ordine intre puterile mondiale.

    Bafta baiatule!!!

    Raspunde
    • ha ha ha….bafta tie ignorantule! si chiar daca te’am facut ignorant, te iubesc. nu te plac(ca nu’mi place ignoranta in general) dar te iubesc pentru ca iubesc viata. Si daca vrei sa stii…am „afurisit” numa’ 600….600 si buletinul le’am aruncat in primii 3 km…deci in munchen ignorantule(asta daca ai avea ceva in cap in afara de bani ai vedea ce mult inseamna). Un an…un an intreg ati avut la dispozitie sa ascultati. Ati ascultat? nope…:(…..deci…bafta baieti. Plm…daca ignorati tot….mai ales faptul ca noi oamenii SIMTIM!!!

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.