Un șofer turc a accidentat un bărbat din Săvârșin după care a fugit de la locul faptei

Un șofer turc a accidentat un bărbat din Săvârșin după care a fugit de la locul faptei

Un șofer turc a accidentat un bărbat din Săvârșin după care a fugit de la locul faptei.

Polițiștii orașului Lipova cercetează un cetățean turc de 38 de ani, care, în dimineața zilei de 5 decembrie a.c., a fost implicat într-un eveniment rutier pe DN 7, în urma căruia a fost rănit ușor un bărbat de 52 de ani, din Săvârșin. În urma producerii evenimentului, cetățeanul turc, care conducea o autoutilitară dinspre Deva spre Arad, și-a continuat deplasarea, fiind oprit în trafic de un echipaj de poliție pe raza localității Lipova.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta are dreptul de a conduce suspendat pe teritoriul României din luna martie a acestui an.

„În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, bărbatul fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore. Magistrații Judecătoriei Lipova au dispus cercetarea sub control judiciar a celui în cauză pentru de 60 de zile”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.