Un tânăr de 22 de ani A SFÂRŞIT CUMPLIT, intrând cu motocicleta sub roţile unui microbuz. Anunţul de ULTIMĂ ORĂ al familiei!

Un tânăr de 22 de ani A SFÂRŞIT CUMPLIT, intrând cu motocicleta sub roţile unui microbuz. Anunţul de ULTIMĂ ORĂ al familiei!

Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa, duminică, la intrarea pe autostrada Arad – Timişoara, după ce s-a izbit cu motocicleta de un microbuz. Beniamin Focoş, un împătimit al motoarelor, a intrat pe contrasens din cauza vitezei excesive cu care conducea motocicleta. Acesta a decedat pe loc.

De remarcat, că tânărul nu deţinea permis de conducerea categoria A.

„Tânărul de 22 de ani a condus motocicleta pe drumul judeţean 682, din direcţia localităţii Zădăreni spre Arad, fără a deţine permis de conducere categoria A. Din cauza vitezei, la coborârea de pe viaductul autostrăzii Arad – Timişoara, a intrat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un microbuz condus regulamentar de un bărbat de 36 de ani, din judeţul Timiş. În urma impactului, conducătorul motocicletei a decedat”, a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Pe contul de Facebook al tânărului au început să curgă mesajele de condoleanţe. Familia sa a anunţat că, peste câteva zile, va închide contul de pe reţeaua de socializare.

„Cel ce a fost Beny Focos nu mai este printre noi… a plecat la cel care a stat rastignit intre cer si pamant pentru el si pt.voi toti care cititi acest mesaj… numele lui este Isus Cristos.
Disparitia lui dintre noi a fost una neasteptata si socanta…
Noi… familia va multumim tuturor pt.mesajele de compasiune!
Peste cateva zile contul acesta va fi inchis.”, este anunţul familiei.

Foto: Facebook

  1. nu inteleg de ce se mira lumea ca murit? bine ca nu a mai omorat pe altcineva. Nu avea permis si avea viteza excesiva. Ce mai e de zis?

    Raspunde
  2. drumurile Aradului sunt pline de iresponsabili.Biciclisti de 70 de ani , betivi la volan ,motociclisti vitezomani si animale care patrund pe autostrada.N- avem fata de europeni.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.