Un tânăr de 22 de ani se zbate între VIAȚĂ și MOARTE după un ACCIDENT petrecut pe un drum județean. Cererea INCREDIBILĂ a unuia dintre cei implicați (FOTO)

Un tânăr de 22 de ani se zbate între VIAȚĂ și MOARTE după un ACCIDENT petrecut pe un drum județean. Cererea INCREDIBILĂ a unuia dintre cei implicați (FOTO)

Un tânăr de 22 de ani se zbate între viață și moarte la Spitalul Clinic Județean de Ambulanță Arad, după un accident  care a avut loc ieri seară pe drumul dintre Curtici și Macea.

Acesta, aflat la volan, a efectuat o depășire regulamentară, moment în care s-a izbit violent de o căruță nesemnalizată corespunzător care venea din sens opus.

Impactul a dus la rănirea gravă a șoferului și la moartea unei iepe, motiv pentru care căruțașul – aflat în stare de ebrietate – ar fi pretins, conform martorilor oculari, să i se plătească „50 de milioane”.

Ce spune Poliția

„Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit faptul că în jurul orelor 20,10, un tânăr de 22 de ani din Șimand, a condus un autoturism pe DJ709B, pe direcția Curtici – Macea, iar la km 19 + 400 m, s-a angajat în depășirea regulamentară a autovehiculului din fața sa, moment în care s-a lovit frontal de un atelaj hipo care circula pe contrasens, atelajul nefiind echipat cu elemente fluorescent-reflectorizante sau dotat cu lumini de semnalizare, condus de un bărbat de 38 de ani din Curtici.
În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, rănirea ușoară a conducătorului căruței și decesul calului.
Tânărul de 22 de ani nu a putut fi testat la fața locului cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, fiind dispusă recoltarea de probe biologice, iar în urma testării alcooltest a conducătorului atelajului a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,27 mg./l. alcool pur în aerul expirat. În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Foto:Danii Lezău‎, Paul Borbiro

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.