UPDATE/ Un tânăr în vârstă de 22 de ani a MURIT în această dimineață într-un accident pe șosea

UPDATE/ Un tânăr în vârstă de 22 de ani a MURIT în această dimineață într-un accident pe șosea

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost găsit mort, pe marginea drumului, de un echipaj de poliție, informează Serviciu de Ambulanță Județean (SAJ) Arad.

Trupul acestuia a fost găsit la ieșirea din Ineu spre Bocsig, primele date ducând la concluzia că acesta și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă.

Polițiștii au solicitat, totuși, un echipaj medical. La sosirea acestuia, tânărul era decedat, mai transmite SAJ.

UPDATE/ „În dimineața zilei de 14 octombrie, în jurul orei 10, o patrulă de ordine publică aflată în serviciu de patrulare, a găsit, într-o curbă de pe D.N. 79/A, pe raza orașului Ineu, cadavrul unui motociclist, lângă o motocicletă. Din cercetările desfășurate, s-a stabilit că, în noaptea de 13/14 octombrie a.c., un tânăr de 22 de ani, din Bocsig, în timp ce conducea o motocicletă pe D.N. 79/A, într-o curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, întrând în coliziune cu un indicator de semnalizare. În urma impactului, tânărul a decedat. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.