Un tânăr s-a URCAT pe un STÂLP de telefonie mobilă şi a AMENINŢAT că se SINUCIDE (VIDEO)

Un tânăr s-a URCAT pe un STÂLP de telefonie mobilă şi a AMENINŢAT că se SINUCIDE (VIDEO)

Tentativă de sinucidere la Zimandu-Nou: un tânăr de 20 de ani s-a urcat pe un stâlp înalt de peste 30 de metri de unde a ameninţat că sare.

Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08.30. Două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, unul descarcerare și unul de intervenție și salvare la înălțime, s-au deplasat în localitatea Zimandu Nou, unde un tânăr de aproximativ 20 de ani urcat pe un stâlp de telefonie mobilă (înalt de aproximativ 35 de metri) a amenințat că se sinucide. După ce au negociat cu persoana aproximativ 30 de minute, pompierii prezenţi la faţa locului au reușit imobilizarea acesteia și coborârea de la înălțime cu ajutorul nacelei.

Tânărul a fost predat unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Video: ISU Arad

In aceasta dimineața, în jurul orei 08.30 doua echipaje a Detașamentului de Pompieri Arad, unul descarcerare și unul de intervenție și salvare la înălțime s-au deplasata în localitatea Zimandu Nou, unde un tânăr de aproximativ 20 de ani urcat pe un stâlp de telefonie mobila la aproximativ 35 m a amenințat ca se sinucide. După ce au negociat cu persoana aproximativ 30 de minute Pompieri Detașamentului Arad, au reușit imobilizarea acesteia și coborârea de la înălțime cu ajutorul nacelei.Tânărul a fost predat către un echipaj SAJ.

Publicată de ISU ARAD pe Duminică, 30 Septembrie 2018

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.