Un tramvai IMPERIO a LUAT FOC în Arad! Intervenție a ISU (FOTO + VIDEO)

Un tramvai IMPERIO a LUAT FOC în Arad! Intervenție a ISU (FOTO + VIDEO)

Un tramvai Imperio a luat foc, joi seara, în stația din gara Aradul Nou, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

„Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD. Nu sunt înregistrate victime. Intervenția este în dinamică”, anunță ISU Arad.

UPDATE 1: „Incendiul a fost lichidat. La fața locului a ajuns și operatorul companiei electrice. Nu au fost înregistrate victime, în tramvai se afla o persoană care s-a autoevacuat în condiții de siguranță”, a mai transmis ISU.

UPDATE 2: „La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu degajări de fum la nivelul plafonului tramvaiului, în zona pantografului. În interiorul tramvaiului se afla un singur călător care s-a autoevacuat în condiții de siguranță. În urma incendiului au fost înregistrate strict pagube materiale, degradându-se elementele din tablă ale tramvaiului pe o suprafață de aproximativ 2 metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric produs la nivelul firului de alimentare al tramvaiului”, a declarat Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.