Un TRAMVAI în care se aflau CĂLĂTORI, cuprins de FLĂCĂRI. Pompierii au intervenit de URGENȚĂ (VIDEO)

Un TRAMVAI în care se aflau CĂLĂTORI, cuprins de FLĂCĂRI. Pompierii au intervenit de URGENȚĂ (VIDEO)

Pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la un tramvai, în cartierul Aurel Vlaicu.

În această dimineață în jurul orei 06.00, două echipaje a Detașamentului de Pompieri Arad cu 10 pompieri a intervenit în zona Făt Frumos, pentru stingerea unui incendiu la un tramvai.

În momentul sosirii la locul incendiului a celor două echipaje, acesta se manifesta generalizat la vagonul din spate al tramvaiului, propagat și la partea din spate al primului vagon. Incendiul a fost stins după aproximativ 45 de minute de intervenție. Cauza probabilă a incendiului este un „scurt circuit”, informează ISU Arad.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime. În tramvai erau 2 călători și vatmanul, aceștia coborând în siguranță.

 

În perioada 01.05 – 04.05.2020, cele șapte subunități de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad au executat 48 misiuni de intervenție.

S-a acționat pentru stingerea unui număr de 6 incendii, 4 de resturi vegetale, 1 incendiu la o locuință și 1 incendiu la un tramvai. Echipajul C.B.R.N a executat 13 misiuni de decontaminare a personalului și tehnicii care a desfășurat misiuni de transport a persoanelor suspecte sau confirmate cu noul coronavirus. Cele 9 echipaje SMURD, 1 terapie intensivă mobilă și 8 de prim ajutor au acordat asistență medicală de urgență în 25 de cazuri.

Foto/ Video: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.